Skip to main content

Since our company is located in the Netherlands our vacancies are in Dutch.
If you have any questions about an open position, please contact Mrs de Jong: annemarie@umsg.eu

Hoogwerker Monteur (NL)

Vacature Hoogwerker Monteur

Mastwin B.V. is een snel groeiende organisatie die gespecialiseerd is in onderhoud en reparatie van verhuur- en infra machines. In onze professioneel uitgeruste werkplaats en op locatie kunnen onze monteurs alle voorkomende reparaties uitvoeren aan diverse equipment zoals generatoren, lichtmasten en graafmachines.

Mastwin BV is een onderdeel van United Marine Services Group B.V.; een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is UMSG BV in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze  bijzondere samenwerking is UMSG BV in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water. Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Ter versterking van het team is Mastwin BV te Pernis op zoek naar een gedreven en flexibele Hoogwerker Monteur voor wie het een uitdaging is om systematisch storingen op te zoeken in zowel de werkplaats als op locatie. Je komt terecht in een team van professionele mensen met passie voor hun vak. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent flexibel en betrouwbaar. We werken samen aan een optimale dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

Als Hoogwerker Monteur binnen Mastwin BV werk je mee aan het onderhouden van het equipment / machinepark van onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan schaar- en telescoophoogwerkers e.d. Het is een veelzijdige baan in een professionele, service gerichte en dynamische omgeving.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Opsporen en verhelpen van storingen;
 • Onderhoud en reparatie aan machines zowel mechanisch als elektronisch;
 • Inspecties en keuringen uitvoeren;
 • Modificaties en advies m.b.t. te repareren machines.

Functie eisen

 • Afgeronde technische opleiding bij voorkeur richting bijv. motorvoertuigentechniek of landbouw mechanisatie;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een relevante werkomgeving op het gebied van hoogwerkers en/of grondverzetmachines;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B/E en bij voorkeur een VCA Basisveiligheid certificaat;
 • Je bent flexibel in werktijden, geen 9 – 5 mentaliteit;
 • Je bent proactief, resultaat- en klantgericht;
 • Je bent bereidt (periodiek) scholing te volgen.

Wij bieden jou

Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een servicegerichte en snel groeiende organisatie. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een no-nonsense werkomgeving. Jouw ontwikkeling en (eventuele) brede inzetbaarheid is erg belangrijk voor onze organisatie en daar willen we graag in investeren.  Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioen.

Service Monteur (NL)

Vacature Service Monteur

MasTwin B.V. is een snel groeiende organisatie die gespecialiseerd is in onderhoud en reparatie van verhuur- en infra machines. Zowel op locatie als in onze professioneel uitgeruste werkplaats kunnen onze monteurs alle voorkomende reparaties uitvoeren aan diverse equipment zoals generatoren, lichtmasten en graafmachines.

MasTwin BV is een onderdeel van United Marine Services Group B.V.; een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is UMSG BV in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze  bijzondere samenwerking is UMSG BV in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water. Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Ter versterking van het team is MasTwin BV te Pernis op zoek naar een gedreven en flexibele service monteur voor wie het een uitdaging is om systematisch storingen op te zoeken in zowel de werkplaats als op locatie. Je komt terecht in een team van professionele mensen met passie voor hun vak. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent flexibel en betrouwbaar. We werken samen aan een optimale dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

Als Service Monteur binnen MasTwin BV werk je mee aan het onderhouden van het equipment / machinepark van onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan hoogwerkers, liften, infra en alle overige machines. Het is een veelzijdige baan in een professionele, service gerichte en dynamische omgeving.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Opsporen en verhelpen van storingen;
 • Onderhoud en reparatie aan machines zowel mechanisch als elektronisch;
 • Inspecties en keuringen uitvoeren;
 • Modificaties en advies m.b.t. te repareren machines;
 • Aansluiten en in bedrijf stellen machines.

Functie eisen

 • Afgeronde technische opleiding bij voorkeur richting motorvoertuigentechniek;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een relevante werkomgeving op het gebied van o.a. hydrauliek en elektrotechniek (NEN 3140);
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B/E en bij voorkeur een VCA Basisveiligheid certificaat;
 • Je bent flexibel in werktijden en bereidt om de 24/7 servicedienst te verrichten, welke op routinebasis wordt ingeroosterd;
 • Je bent proactief, resultaat- en klantgericht;
 • Je bent bereidt (periodiek) scholing te volgen.

Wij bieden jou

Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een servicegerichte en snel groeiende organisatie. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een no-nonsense werkomgeving. Jouw ontwikkeling en (eventuele) brede inzetbaarheid is erg belangrijk voor onze organisatie en daar willen we graag in investeren.  Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioen.

Electronical Service Engineer (NL)

Vacature Service Engineer

Harbour Electronical Services B.V. is een dynamisch bedrijf wat gevestigd is in het Rotterdamse havengebied; de grootste haven van Europa. Harbour Electronical Services houdt zich bezig met reparatie en installatie van Marine & Offshore elektrische apparatuur. Kwaliteit en service staat zeer hoog in het vaandel binnen ons bedrijf, dit willen we blijven waarborgen met goed getrainde mensen met een flexibele instelling. Ons bedrijf kent een informele werksfeer met een no-nonsense mentaliteit. Harbour Electronical Services kan naast het bouwen van een elektrische installatie ook het onderhoud, de kalibratie en de reparatie uitvoeren, het HES team is bekwaam in alle elektrische aspecten van een installatie. Het HES team opereert niet alleen in de havenregio’s, het zeer ervaren en flexibele team kan 24/7 wereldwijd haar werkzaamheden op locatie uitvoeren.

Harbour Electronical Services is een onderdeel van United Marine Services Group B.V.; een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is UMSG BV in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze  bijzondere samenwerking is UMSG BV in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water. Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Ter versterking van het team is Harbour Electronical Services op zoek naar een gedreven en flexibele Service Engineer. In deze functie werk je op verschillende locaties aan boord van zeegaande schepen en offshore objecten. Als Service Engineer maritieme elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor de ombouw, modificatie en het onderhoud van alle elektrotechnische systemen aan boord van een schip. Na een gedegen inwerkperiode zal je als Service Engineer meedraaien in de storingsdienst waarbij je storingen zal oplossen aan de verschillende systemen aan boord van schepen. Tevens engineeren en bouwen we diverse systemen in onze werkplaats. Het betreft een veelzijdige baan in een professionele, service gerichte en dynamische omgeving.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Het modificeren, onderhouden en testen van maritieme elektrotechnische installaties;
 • Het oplossen van storingen aan o.a. aandrijfsystemen en besturingssystemen aan boord van schepen;
 • Het geven van instructies aan eindgebruikers van o.a. zeegaande schepen en offshore objecten;
 • Het registeren van werkzaamheden  in service rapportages;
 • Het signaleren van meer en minderwerk.

Functie eisen

 • Een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als service engineer / storingsmonteur in de Maritieme Sector;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B, een VCA-VOL certificaat (of bereidheid tot het behalen van dit certificaat);
 • Je bent flexibel in werktijden, je hebt beslist geen 9u tot 17u mentaliteit;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van aandrijfsystemen, besturingssystemen, beveiligingssystemen, PLC systemen en energiedistributie;
 • Je bent proactief, resultaat- en klantgericht.

Wij bieden jou
Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een servicegerichte en dynamische organisatie. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een no-nonsense werkomgeving. Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Propulsion Engineer (ENG)

Job Vacancy: Propulsion Engineer

Rotterdam Propulsion Services B.V. is a rapidly growing organization specializing in the maintenance and repair of a wide range of maritime equipment. Our customer-focused team of highly experienced professionals provides flexible and high-quality service both locally and internationally. Not only do we expertly solve technical problems, but we are also a reliable long-term maintenance partner, actively participating in long-term solutions.

Rotterdam Propulsion B.V. is part of United Marine Services Group B.V., a global service provider. By leveraging the combined knowledge and strength of the five partner companies, UMSG B.V. offers a “total solution” to fully relieve its clients. This unique collaboration enables UMSG B.V. to provide on-site repair and service, including installation, balancing, commissioning, and high-quality (workshop) repairs both on land and water.

Would you like to be part of a rapidly growing organization that is unique in its field?

To strengthen the team, Rotterdam Propulsion Services B.V., located in Pernis, is looking for an experienced and flexible all-round Propulsion Engineer. This role is challenging and requires the ability to independently perform inspections and service work both locally and internationally.

At Rotterdam Propulsion Services B.V., we specialize in the repair and maintenance of, among others, propeller shaft installations, gearboxes, steering machines, azimuth thrusters, and controllable pitch propeller systems from various manufacturers.

Duties & Responsibilities

 • Inspect, troubleshoot, assess, and resolve malfunctions (independently and in teams)
 • Overhaul and maintain onboard ship systems in both mechanical and hydraulic areas
 • Implement modifications and provide advice on necessary repairs
 • Commission repaired and/or overhauled installations
 • Prepare reports
 • Assess and prepare for the tasks to be performed

Job Requirements

 • MBO level 4 work and thinking level, preferably obtained through a completed technical education in Mechanical Engineering / Marine Engineering or demonstrable work experience
 • Work experience in a relevant environment is a plus
 • A valid driver’s license B(E) and preferably a VCA VOL certificate
 • Flexibility in working hours; willing to work both locally and internationally for shorter or longer periods (irregular hours)
 • Proactive, independent, responsible, communicative, result-oriented, people- and customer-focused, and able to perform necessary tasks both independently and in teams
 • Willingness to periodically undertake training to expand knowledge and skills

We Offer You

A challenging, versatile role with significant responsibility in a service-oriented and rapidly growing organization with short communication lines. You will work with a team of enthusiastic and driven colleagues in a no-nonsense work environment. Your development and potential broad deployment are very important to our organization, and we are keen to invest in this. A good salary with excellent secondary benefits and a pension plan.

 • Max. file size: 2 MB.
 • Max. file size: 2 MB.