Since our company is located in the Netherlands our vacancies are in Dutch.
If you have any questions about an open position, please contact Mrs de Jong: annemarie@umsg.eu or Mr. Robert Molhoek: robertmolhoek@umsg.eu

Hoogwerker Monteur

Vacature Hoogwerker Monteur

Mastwin B.V. is een snel groeiende organisatie die gespecialiseerd is in onderhoud en reparatie van verhuur- en infra machines. In onze professioneel uitgeruste werkplaats en op locatie kunnen onze monteurs alle voorkomende reparaties uitvoeren aan diverse equipment zoals generatoren, lichtmasten en graafmachines.

Mastwin BV is een onderdeel van United Marine Services Group B.V.; een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is UMSG BV in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze  bijzondere samenwerking is UMSG BV in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water. Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Ter versterking van het team is Mastwin BV te Pernis op zoek naar een gedreven en flexibele Hoogwerker Monteur voor wie het een uitdaging is om systematisch storingen op te zoeken in zowel de werkplaats als op locatie. Je komt terecht in een team van professionele mensen met passie voor hun vak. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent flexibel en betrouwbaar. We werken samen aan een optimale dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

Als Hoogwerker Monteur binnen Mastwin BV werk je mee aan het onderhouden van het equipment / machinepark van onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan schaar- en telescoophoogwerkers e.d. Het is een veelzijdige baan in een professionele, service gerichte en dynamische omgeving.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Opsporen en verhelpen van storingen;
 • Onderhoud en reparatie aan machines zowel mechanisch als elektronisch;
 • Inspecties en keuringen uitvoeren;
 • Modificaties en advies m.b.t. te repareren machines.

Functie eisen

 • Afgeronde technische opleiding bij voorkeur richting bijv. motorvoertuigentechniek of landbouw mechanisatie;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een relevante werkomgeving op het gebied van hoogwerkers en/of grondverzetmachines;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B/E en bij voorkeur een VCA Basisveiligheid certificaat;
 • Je bent flexibel in werktijden, geen 9 – 5 mentaliteit;
 • Je bent proactief, resultaat- en klantgericht;
 • Je bent bereidt (periodiek) scholing te volgen.

Wij bieden jou

Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een servicegerichte en snel groeiende organisatie. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een no-nonsense werkomgeving. Jouw ontwikkeling en (eventuele) brede inzetbaarheid is erg belangrijk voor onze organisatie en daar willen we graag in investeren.  Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioen.

Service Monteur

Vacature Service Monteur

MasTwin B.V. is een snel groeiende organisatie die gespecialiseerd is in onderhoud en reparatie van verhuur- en infra machines. Zowel op locatie als in onze professioneel uitgeruste werkplaats kunnen onze monteurs alle voorkomende reparaties uitvoeren aan diverse equipment zoals generatoren, lichtmasten en graafmachines.

MasTwin BV is een onderdeel van United Marine Services Group B.V.; een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is UMSG BV in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze  bijzondere samenwerking is UMSG BV in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water. Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Ter versterking van het team is MasTwin BV te Pernis op zoek naar een gedreven en flexibele service monteur voor wie het een uitdaging is om systematisch storingen op te zoeken in zowel de werkplaats als op locatie. Je komt terecht in een team van professionele mensen met passie voor hun vak. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent flexibel en betrouwbaar. We werken samen aan een optimale dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

Als Service Monteur binnen MasTwin BV werk je mee aan het onderhouden van het equipment / machinepark van onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan hoogwerkers, liften, infra en alle overige machines. Het is een veelzijdige baan in een professionele, service gerichte en dynamische omgeving.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Opsporen en verhelpen van storingen;
 • Onderhoud en reparatie aan machines zowel mechanisch als elektronisch;
 • Inspecties en keuringen uitvoeren;
 • Modificaties en advies m.b.t. te repareren machines;
 • Aansluiten en in bedrijf stellen machines.

Functie eisen

 • Afgeronde technische opleiding bij voorkeur richting motorvoertuigentechniek;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een relevante werkomgeving op het gebied van o.a. hydrauliek en elektrotechniek (NEN 3140);
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B/E en bij voorkeur een VCA Basisveiligheid certificaat;
 • Je bent flexibel in werktijden en bereidt om de 24/7 servicedienst te verrichten, welke op routinebasis wordt ingeroosterd;
 • Je bent proactief, resultaat- en klantgericht;
 • Je bent bereidt (periodiek) scholing te volgen.

Wij bieden jou

Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een servicegerichte en snel groeiende organisatie. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een no-nonsense werkomgeving. Jouw ontwikkeling en (eventuele) brede inzetbaarheid is erg belangrijk voor onze organisatie en daar willen we graag in investeren.  Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioen.

Electronical Service Engineer

Vacature Service Engineer

Harbour Electronical Services B.V. is een dynamisch bedrijf wat gevestigd is in het Rotterdamse havengebied; de grootste haven van Europa. Harbour Electronical Services houdt zich bezig met reparatie en installatie van Marine & Offshore elektrische apparatuur. Kwaliteit en service staat zeer hoog in het vaandel binnen ons bedrijf, dit willen we blijven waarborgen met goed getrainde mensen met een flexibele instelling. Ons bedrijf kent een informele werksfeer met een no-nonsense mentaliteit. Harbour Electronical Services kan naast het bouwen van een elektrische installatie ook het onderhoud, de kalibratie en de reparatie uitvoeren, het HES team is bekwaam in alle elektrische aspecten van een installatie. Het HES team opereert niet alleen in de havenregio’s, het zeer ervaren en flexibele team kan 24/7 wereldwijd haar werkzaamheden op locatie uitvoeren.

Harbour Electronical Services is een onderdeel van United Marine Services Group B.V.; een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is UMSG BV in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze  bijzondere samenwerking is UMSG BV in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water. Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Ter versterking van het team is Harbour Electronical Services op zoek naar een gedreven en flexibele Service Engineer. In deze functie werk je op verschillende locaties aan boord van zeegaande schepen en offshore objecten. Als Service Engineer maritieme elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor de ombouw, modificatie en het onderhoud van alle elektrotechnische systemen aan boord van een schip. Na een gedegen inwerkperiode zal je als Service Engineer meedraaien in de storingsdienst waarbij je storingen zal oplossen aan de verschillende systemen aan boord van schepen. Tevens engineeren en bouwen we diverse systemen in onze werkplaats. Het betreft een veelzijdige baan in een professionele, service gerichte en dynamische omgeving.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Het modificeren, onderhouden en testen van maritieme elektrotechnische installaties;
 • Het oplossen van storingen aan o.a. aandrijfsystemen en besturingssystemen aan boord van schepen;
 • Het geven van instructies aan eindgebruikers van o.a. zeegaande schepen en offshore objecten;
 • Het registeren van werkzaamheden  in service rapportages;
 • Het signaleren van meer en minderwerk.

Functie eisen

 • Een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als service engineer / storingsmonteur in de Maritieme Sector;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B, een VCA-VOL certificaat (of bereidheid tot het behalen van dit certificaat);
 • Je bent flexibel in werktijden, je hebt beslist geen 9u tot 17u mentaliteit;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van aandrijfsystemen, besturingssystemen, beveiligingssystemen, PLC systemen en energiedistributie;
 • Je bent proactief, resultaat- en klantgericht.

Wij bieden jou
Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een servicegerichte en dynamische organisatie. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een no-nonsense werkomgeving. Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sales manager

Functieomschrijving:

Ter ondersteuning van onze groeistrategie, zijn wij op zoek naar een ‘technical’ sales manager. De overtuiging van United Marine Services Group B.V. is een servicegerichte, dynamisch en sterke buitendienst is mede de basis van ons succes.

Wij bieden de volgende uitdagende functie:
Technical Sales Manager:

 • Je bent commercieel vaardig en komt uit eigen beweging met ideeën, voorstellen en plannen die bruikbaar zijn
 • Je bent technisch en commercieel ingesteld en weet van aanpakken
 • Je bent bekend met de hectiek en techniek binnen de scheepvaart en kan op zo een breed mogelijke manier technisch advies geven en klanten aan je binden

Functie-eisen:

 • Werkt graag en gemakkelijk met anderen samen aan taken en projecten en houdt daarbij rekening met anderen
 • Doorbreekt de hokjescultuur
 • Levert een positieve bijdrage aan een team
 • Werkt in een team mee aan de realisatie van een gezamenlijk doel
 • Wordt over het algemeen gewaardeerd als een goede collega
 • Zoekt anderen op als dit voor zijn werk of zijn klant nodig is
 • Is bereid wat extra voor een collega te doen
 • Is zich bewust van de effecten van de besluiten en communiceert daarover
 • Is bereid te reizen, nationaal en internationaal
 • Draagt bij aan een gedegen salesplan, budgetten en omzet
 • Is thuis in de Engelse taal, in woord en geschrift (meerdere talen zijn een pré)

Wat kan je van ons verwachten?

 • Werken bij een dynamisch bedrijf, wat al vele jaren een bekende partner is in de Rotterdamse haven.
 • Een marktconform salaris.
 • Een auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon.
 • Kortom: afwisselende functie in een dynamische, informele werkomgeving met volop kansen voor iemand die deze weet te benutten!


Bedrijfsprofiel:

United Marine Services Group B.V. is een flexibele, wereldwijde georiënteerde service provider die 24/7 service biedt. Met onze ervaren service engineers voeren wij reparaties uit aan boord, in de haven, tijdens de vaart of droogdok periode. Waar ter wereld ook onze service gewenst is, wij kunnen in onze goed uitgeruste werkplaats alle voorbereidingen treffen om de reparaties zo goed mogelijk uit te voeren. Onze motto is dan ook: “Your total solution provider”

Informatie en solliciteren:

Als jij jezelf herkent in eerder genoemd profiel en graag in een dynamische organisatie wilt werken, stuur dan je CV en een motivatie brief per e-mail naar: robertmolhoek@umsg.eu

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie en het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers en interimmers wordt niet op prijs gesteld.

Onderhoudstechnicus E & I

Vacature Onderhoudstechnicus E & I

Harbour Electronical Services B.V. is een dynamisch bedrijf wat gevestigd is in het Rotterdamse havengebied; de grootste haven van Europa. Harbour Electronical Services houdt zich bezig met reparatie en installatie van Marine & Offshore elektrische apparatuur. Kwaliteit en service staat zeer hoog in het vaandel binnen ons bedrijf, dit willen we blijven waarborgen met goed getrainde mensen met een flexibele instelling. Ons bedrijf kent een informele werksfeer met een no-nonsense mentaliteit. Harbour Electronical Services kan naast het bouwen van een elektrische installatie ook het onderhoud, de kalibratie en de reparatie uitvoeren, het HES team is bekwaam in alle elektrische aspecten van een installatie. Het HES team opereert niet alleen in de havenregio’s, het zeer ervaren en flexibele team kan 24/7 wereldwijd haar werkzaamheden op locatie uitvoeren.

Harbour Electronical Services is een onderdeel van United Marine Services Group B.V.; een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is UMSG BV in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze  bijzondere samenwerking is UMSG BV in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water. Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Ter versterking van het team is Harbour Electronical Services op zoek naar een gedreven en flexibele Onderhoudsmonteur E & I. In deze functie werk je van maandag t/m vrijdag in een dagdienst op locatie van één van onze opdrachtgevers gevestigd te Dordrecht. Onze opdrachtgever is een onafhankelijke smeermiddelmenger voor maritieme klanten  en automerken. Zij leveren hoogwaardige en goed presterende smeermiddelen aan oliemajors, merkeigenaren en distributeurs. Als Onderhoudstechnicus E & I ben je verantwoordelijk voor het correctieve en preventieve onderhoud. Na een gedegen inwerkperiode zal je als Onderhoudstechnicus E & I periodiek meedraaien in de storingsdienst waarbij je storingen zal oplossen. Het betreft een veelzijdige baan in een professionele, service gerichte en dynamische omgeving.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Het zelfstandig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden;
 • Naast de uitvoering van correctief en preventief onderhoud maak je onderdeel uit van de
  storingsdienst waar je periodiek wordt ingedeeld;
 • Je lokaliseert storingen aan installaties en systemen en verhelpt deze;
 • Je weet signalen op de juiste wijze te rapporteren;
 • Het registeren van werkzaamheden in service rapportages.

Functie eisen

 • Een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van vakgerichte cursussen en/of opleidingen;
 • Je hebt aantoonbare en relevante werkervaring als onderhoudsmonteur E & I;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B, een VCA-basis certificaat (of bereidheid tot het behalen van
  dit certificaat);
 • Je bent flexibel in werktijden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Industriële installaties hebben voor jou geen geheimen;
 • Je bent enthousiast, flexibel, leergierig, proactief, resultaat- en klantgericht en een echte aanpakker.

Wij bieden jou

Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een servicegerichte en dynamische organisatie. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een no-nonsense werkomgeving én een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Verkoopmedewerker binnendienst (inside sales)

Verkoopmedewerker m/v binnendienst (inside sales)

Werken bij 1 van de meest veelzijdige reparatiebedrijven in de maritieme industrie, dit is je kans.
Ter ondersteuning van onze groeistrategie, zijn wij op zoek naar een binnendienst medewerker verkoop.

Wij bieden de volgende uitdagende functie:
Je bent technisch en commercieel ingesteld en weet van aanpakken. Je bent bekend met de hectiek en
techniek binnen de scheepvaart en kan op zo een breed mogelijke manier technisch advies geven en klanten
aan je binden.

Loenen Repairs B.V. is een onderdeel van United Marine Services Group B.V.; een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is UMSG BV in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze bijzondere samenwerking is UMSG BV in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water. Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Wij zoeken een medewerker verkoop binnendienst die uitvoering geeft aan de commerciële handelingen die
betrekking hebben op alle voorkomende werkzaamheden binnen ons bedrijf, en voor het leveren van een
bijdrage aan/en controle op het hanteren van onze uniforme kwaliteitsnorm ten aanzien van offertes,
correspondentie, etc.

Functietaken zijn oa:
– Telefonisch contact onderhouden met klanten en leveranciers
– Verantwoordelijk voor in-en verkoop
– Registreren en verwerken van orders/offertes
– Registreren en afhandelen van klachten
– Vertolkt een sleutelrol tussen de projectmanagers en de klanten

Vaardigheden oa:
– Kennis van de maritieme industrie en dan met name de toeleveranciers
– Brede kennis van Word en Excel
– Flexibel
– Professioneel
– Nederlands en Engels goed in woord en geschrift
– Kan goed met variabele werkdruk omgaan

Wil je meer weten, neem dan contact op met, Robert Molhoek,
bereikbaar onder 010-4601611 of robert.molhoek@loenenrepairs.com

Of solliciteer direct met de juiste motivatie en CV.

Propulsion Engineer

Functieomschrijving:
Ter ondersteuning van onze groei zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig werkende Propulsion Engineers. Zelfstandige Propulsion Engineer die wereldwijd zelfstandig projecten kan uitvoeren aan bijvoorbeeld: – Thrusters – CPP Systemen – Shaft Seal exchange ( Seal Bonding)

Rotterdam Propulsion Services B.V. is een onderdeel van United Marine Services Group B.V.; een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is UMSG BV in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze bijzondere samenwerking is UMSG BV in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water. Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Functie-eisen. Wat vinden wij belangrijk?
● Je bent in het bezit van een Werkbouwkundig DNA
● Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als zelfstandig Propulsion Engineer
● Je bent in het bezit van een MBO diploma (werktuigbouwkunde), rijbewijs B en een geldig VCA-certificaat
● Je bent gedreven, enthousiast, flexibel, beschikt over een dosis zelfdiscipline en klantgerichtheid
● Reisbereidheid en fulltime beschikbaarheid zijn vanzelfsprekend

Wat kan je van ons verwachten?
● Werken bij een groeiende onderneming in een dynamische wereld.
● Een marktconform salaris.

Kortom: afwisselende functie in een groeiende, informele werkomgeving met volop kansen voor iemand die deze weet te benutten. Rotterdam Propulsion Services B.V. is een dynamisch, wereldwijd georiënteerde onderneming, die 24/7 service biedt.

Onze motto is: “We Move You Forward”

Informatie en solliciteren: Als jij jezelf herkent in het genoemde profiel en graag in een dynamische organisatie wilt werken, stuur dan je CV en sollicitatiebrief per e-mail naar info@rotterdampropulsionservices.com