Skip to main content

Since our company is located in the Netherlands our vacancies are in Dutch.
If you have any questions about an open position, please contact Mrs de Jong: annemarie@umsg.eu

Hoogwerker Monteur

Vacature Hoogwerker Monteur

Mastwin B.V. is een snel groeiende organisatie die gespecialiseerd is in onderhoud en reparatie van verhuur- en infra machines. In onze professioneel uitgeruste werkplaats en op locatie kunnen onze monteurs alle voorkomende reparaties uitvoeren aan diverse equipment zoals generatoren, lichtmasten en graafmachines.

Mastwin BV is een onderdeel van United Marine Services Group B.V.; een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is UMSG BV in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze  bijzondere samenwerking is UMSG BV in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water. Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Ter versterking van het team is Mastwin BV te Pernis op zoek naar een gedreven en flexibele Hoogwerker Monteur voor wie het een uitdaging is om systematisch storingen op te zoeken in zowel de werkplaats als op locatie. Je komt terecht in een team van professionele mensen met passie voor hun vak. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent flexibel en betrouwbaar. We werken samen aan een optimale dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

Als Hoogwerker Monteur binnen Mastwin BV werk je mee aan het onderhouden van het equipment / machinepark van onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan schaar- en telescoophoogwerkers e.d. Het is een veelzijdige baan in een professionele, service gerichte en dynamische omgeving.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Opsporen en verhelpen van storingen;
 • Onderhoud en reparatie aan machines zowel mechanisch als elektronisch;
 • Inspecties en keuringen uitvoeren;
 • Modificaties en advies m.b.t. te repareren machines.

Functie eisen

 • Afgeronde technische opleiding bij voorkeur richting bijv. motorvoertuigentechniek of landbouw mechanisatie;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een relevante werkomgeving op het gebied van hoogwerkers en/of grondverzetmachines;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B/E en bij voorkeur een VCA Basisveiligheid certificaat;
 • Je bent flexibel in werktijden, geen 9 – 5 mentaliteit;
 • Je bent proactief, resultaat- en klantgericht;
 • Je bent bereidt (periodiek) scholing te volgen.

Wij bieden jou

Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een servicegerichte en snel groeiende organisatie. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een no-nonsense werkomgeving. Jouw ontwikkeling en (eventuele) brede inzetbaarheid is erg belangrijk voor onze organisatie en daar willen we graag in investeren.  Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioen.

Service Monteur

Vacature Service Monteur

MasTwin B.V. is een snel groeiende organisatie die gespecialiseerd is in onderhoud en reparatie van verhuur- en infra machines. Zowel op locatie als in onze professioneel uitgeruste werkplaats kunnen onze monteurs alle voorkomende reparaties uitvoeren aan diverse equipment zoals generatoren, lichtmasten en graafmachines.

MasTwin BV is een onderdeel van United Marine Services Group B.V.; een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is UMSG BV in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze  bijzondere samenwerking is UMSG BV in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water. Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Ter versterking van het team is MasTwin BV te Pernis op zoek naar een gedreven en flexibele service monteur voor wie het een uitdaging is om systematisch storingen op te zoeken in zowel de werkplaats als op locatie. Je komt terecht in een team van professionele mensen met passie voor hun vak. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent flexibel en betrouwbaar. We werken samen aan een optimale dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

Als Service Monteur binnen MasTwin BV werk je mee aan het onderhouden van het equipment / machinepark van onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan hoogwerkers, liften, infra en alle overige machines. Het is een veelzijdige baan in een professionele, service gerichte en dynamische omgeving.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Opsporen en verhelpen van storingen;
 • Onderhoud en reparatie aan machines zowel mechanisch als elektronisch;
 • Inspecties en keuringen uitvoeren;
 • Modificaties en advies m.b.t. te repareren machines;
 • Aansluiten en in bedrijf stellen machines.

Functie eisen

 • Afgeronde technische opleiding bij voorkeur richting motorvoertuigentechniek;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een relevante werkomgeving op het gebied van o.a. hydrauliek en elektrotechniek (NEN 3140);
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B/E en bij voorkeur een VCA Basisveiligheid certificaat;
 • Je bent flexibel in werktijden en bereidt om de 24/7 servicedienst te verrichten, welke op routinebasis wordt ingeroosterd;
 • Je bent proactief, resultaat- en klantgericht;
 • Je bent bereidt (periodiek) scholing te volgen.

Wij bieden jou

Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een servicegerichte en snel groeiende organisatie. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een no-nonsense werkomgeving. Jouw ontwikkeling en (eventuele) brede inzetbaarheid is erg belangrijk voor onze organisatie en daar willen we graag in investeren.  Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioen.

Electronical Service Engineer

Vacature Service Engineer

Harbour Electronical Services B.V. is een dynamisch bedrijf wat gevestigd is in het Rotterdamse havengebied; de grootste haven van Europa. Harbour Electronical Services houdt zich bezig met reparatie en installatie van Marine & Offshore elektrische apparatuur. Kwaliteit en service staat zeer hoog in het vaandel binnen ons bedrijf, dit willen we blijven waarborgen met goed getrainde mensen met een flexibele instelling. Ons bedrijf kent een informele werksfeer met een no-nonsense mentaliteit. Harbour Electronical Services kan naast het bouwen van een elektrische installatie ook het onderhoud, de kalibratie en de reparatie uitvoeren, het HES team is bekwaam in alle elektrische aspecten van een installatie. Het HES team opereert niet alleen in de havenregio’s, het zeer ervaren en flexibele team kan 24/7 wereldwijd haar werkzaamheden op locatie uitvoeren.

Harbour Electronical Services is een onderdeel van United Marine Services Group B.V.; een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is UMSG BV in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze  bijzondere samenwerking is UMSG BV in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water. Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Ter versterking van het team is Harbour Electronical Services op zoek naar een gedreven en flexibele Service Engineer. In deze functie werk je op verschillende locaties aan boord van zeegaande schepen en offshore objecten. Als Service Engineer maritieme elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor de ombouw, modificatie en het onderhoud van alle elektrotechnische systemen aan boord van een schip. Na een gedegen inwerkperiode zal je als Service Engineer meedraaien in de storingsdienst waarbij je storingen zal oplossen aan de verschillende systemen aan boord van schepen. Tevens engineeren en bouwen we diverse systemen in onze werkplaats. Het betreft een veelzijdige baan in een professionele, service gerichte en dynamische omgeving.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Het modificeren, onderhouden en testen van maritieme elektrotechnische installaties;
 • Het oplossen van storingen aan o.a. aandrijfsystemen en besturingssystemen aan boord van schepen;
 • Het geven van instructies aan eindgebruikers van o.a. zeegaande schepen en offshore objecten;
 • Het registeren van werkzaamheden  in service rapportages;
 • Het signaleren van meer en minderwerk.

Functie eisen

 • Een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als service engineer / storingsmonteur in de Maritieme Sector;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B, een VCA-VOL certificaat (of bereidheid tot het behalen van dit certificaat);
 • Je bent flexibel in werktijden, je hebt beslist geen 9u tot 17u mentaliteit;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van aandrijfsystemen, besturingssystemen, beveiligingssystemen, PLC systemen en energiedistributie;
 • Je bent proactief, resultaat- en klantgericht.

Wij bieden jou
Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een servicegerichte en dynamische organisatie. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een no-nonsense werkomgeving. Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Onderhoudstechnicus E & I

Vacature Onderhoudstechnicus E & I

Harbour Electronical Services B.V. is een dynamisch bedrijf wat gevestigd is in het Rotterdamse havengebied; de grootste haven van Europa. Harbour Electronical Services houdt zich bezig met reparatie en installatie van Marine & Offshore elektrische apparatuur. Kwaliteit en service staat zeer hoog in het vaandel binnen ons bedrijf, dit willen we blijven waarborgen met goed getrainde mensen met een flexibele instelling. Ons bedrijf kent een informele werksfeer met een no-nonsense mentaliteit. Harbour Electronical Services kan naast het bouwen van een elektrische installatie ook het onderhoud, de kalibratie en de reparatie uitvoeren, het HES team is bekwaam in alle elektrische aspecten van een installatie. Het HES team opereert niet alleen in de havenregio’s, het zeer ervaren en flexibele team kan 24/7 wereldwijd haar werkzaamheden op locatie uitvoeren.

Harbour Electronical Services is een onderdeel van United Marine Services Group B.V.; een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is UMSG BV in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze  bijzondere samenwerking is UMSG BV in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water. Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Ter versterking van het team is Harbour Electronical Services op zoek naar een gedreven en flexibele Onderhoudsmonteur E & I. In deze functie werk je van maandag t/m vrijdag in een dagdienst op locatie van één van onze opdrachtgevers gevestigd te Dordrecht. Onze opdrachtgever is een onafhankelijke smeermiddelmenger voor maritieme klanten  en automerken. Zij leveren hoogwaardige en goed presterende smeermiddelen aan oliemajors, merkeigenaren en distributeurs. Als Onderhoudstechnicus E & I ben je verantwoordelijk voor het correctieve en preventieve onderhoud. Na een gedegen inwerkperiode zal je als Onderhoudstechnicus E & I periodiek meedraaien in de storingsdienst waarbij je storingen zal oplossen. Het betreft een veelzijdige baan in een professionele, service gerichte en dynamische omgeving.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Het zelfstandig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden;
 • Naast de uitvoering van correctief en preventief onderhoud maak je onderdeel uit van de
  storingsdienst waar je periodiek wordt ingedeeld;
 • Je lokaliseert storingen aan installaties en systemen en verhelpt deze;
 • Je weet signalen op de juiste wijze te rapporteren;
 • Het registeren van werkzaamheden in service rapportages.

Functie eisen

 • Een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van vakgerichte cursussen en/of opleidingen;
 • Je hebt aantoonbare en relevante werkervaring als onderhoudsmonteur E & I;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B, een VCA-basis certificaat (of bereidheid tot het behalen van
  dit certificaat);
 • Je bent flexibel in werktijden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Industriële installaties hebben voor jou geen geheimen;
 • Je bent enthousiast, flexibel, leergierig, proactief, resultaat- en klantgericht en een echte aanpakker.

Wij bieden jou

Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een servicegerichte en dynamische organisatie. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een no-nonsense werkomgeving én een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Propulsion Engineer

Vacature Propulsion Engineer

Rotterdam Propulsion Services B.V. is een snel groeiende organisatie die gespecialiseerd is in het onderhoud en de reparatie aan een breed scala van maritieme apparatuur. Ons klantgerichte team van zeer ervaren professionals dragen zowel lokaal als internationaal zorg voor een flexibele en hoogwaardige service. Wij lossen niet alleen vakkundig technische problemen op maar zijn ook een betrouwbare onderhoudspartner voor de langere termijn, wij participeren graag in lange termijnoplossingen.

Rotterdam Propulsion BV is een onderdeel van United Marine Services Group B.V.; een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is UMSG BV in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze  bijzondere samenwerking is UMSG BV in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water. Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Ter versterking van het team is Rotterdam Propulsion Services B.V., gevestigd te Pernis, op zoek naar een ervaren en flexibele allround Propulsion Engineer voor wie het een uitdaging is om zowel lokaal als internationaal zelfstandig inspecties en service werkzaamheden uit te voeren.

Binnen Rotterdam Propulsion Services B.V. zijn wij gespecialiseerd in de reparaties en het onderhoud van o.a. schroefasinstallaties, tandwielkasten, stuurmachines, azimuth thrusters en verstelbare schroefinstallaties van diverse fabrikanten etc.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Het inspecteren , opsporen, beoordelen en verhelpen van storingen (zelfstandig en in
  teamverband);
 • Revisie en onderhoud aan boord van schepen op zowel mechanisch als hydraulisch gebied;
 • Modificaties en advies m.b.t. uit te voeren reparaties;
 • In bedrijf stellen van gerepareerde en/of overhaalde installaties;
 • Het opstellen van rapportages;
 • Het beoordelen en voorbereiden van de uit te voeren werkzaamheden.

Functie eisen

 • MBO niveau 4 werk- en denk niveau, bij voorkeur verkregen door een afgeronde technische
  opleiding richting Werktuigbouw / Scheepswerktuigkundige of aantoonbare werkervaring;
 • Werkervaring in een relevante werkomgeving is een pré;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B(E) en bij voorkeur een VCA VOL certificaat;
 • Je bent flexibel in werktijden; d.w.z. dat je zowel lokaal als internationaal voor kortere of
  langere periodes (onregelmatige tijden) werkt;
 • Je bent flexibel in werktijden, bereid om onregelmatige tijden te werken zowel lokaal als
  internationaal voor korte en langere periodes;
 • Je bent proactief, zelfstandig, verantwoordelijk, communicatief vaardig, resultaat-, mens- en
  klantgericht en kunt de benodigde werkzaamheden zowel zelfstandig als in teamverband uitvoeren;
 • Je bent bereidt (periodiek) scholing te volgen, je kennis en vaardigheden uit te breiden.

Wij bieden jou

Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een servicegerichte en snel groeiende organisatie met korte lijnen. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een no-nonsense werkomgeving. Jouw ontwikkeling en (eventuele) brede inzetbaarheid is erg belangrijk voor onze organisatie en daar willen we graag in investeren.  Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioen.

 • Max. file size: 768 MB.
 • Max. file size: 768 MB.